Het afscheid komt steeds dichterbij...
Door: Evert
Blijf op de hoogte en volg Evert
23 November 2010 | Nederland, Amersfoort
Dus kom me, nog een laatste keer voor ik vertrek, gedag zeggen! Dat doen we niet gewoon thuis ofzo, neenee, er staat een Spetterende Zwaai-Evert-Uit-Met-Seventies-Muziek-Party op stapel! En dat voor het goede doel! Elke cent die ik overhoud gaat immers naar mijn project in Tobago, waar ik de mensen ter plekke ga helpen om op een duurzame manier in hun levensonderhoud te voorzien op basis van het koraalrif en er bovendien aan kustbescherming van het eiland gedaan wordt!
***UPDATE: Ik wil hier graag mijn eerste sponsors bedanken: Marjan en Tanja, hartelijk dank voor jullie fantastische bijdragen...!***
Kom dus allemaal gezellig langs, drink een pintje/frisdrank/wijn (voor €1!) voor het goede doel en zeg me gedag! Met ook jouw aanwezigheid wordt het een spetterend feestje! En breng je vriend(-inn-)en zeker mee!
Op 3 december, vanaf 8 uur zijn de (meisjes-)Chirolokalen van Bret-Gelieren in Genk, België, de place-to-be. Dus spread the word en breng mensen mee!
Feesten voor het goede doel, wat is er mooier??
Zie ik je daar? Hopelijk wel! Tot dan!
RSVP en meer info op http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=134500649938691
De locatie vind je tegenover de kerk van de Bret, zie http://maps.google.nl/maps?f=q&source=s_q&hl=nl&geocode=&q=51+Zagerijstraat,+Genk,+Vlaams+Gewest,+Belgi%C3%AB&sll=52.469397,5.509644&sspn=2.878074,9.876709&ie=UTF8&hq=&hnear=Zagerijstraat+51,+3600+Genk,+Limburg,+Vlaams+Gewest,+Belgi%C3%AB&t=h&z=15